vahuvein
Kontakt

Tel: +372 7 441 687
Faks: +372 7 441 956

e-turist@e-turist.ee
www.e-turist.ee

Aadress

E-TURIST REISIBÜROO OÜ
Kompanii 1C Tartu
reg. nr. 10183852
reisikorraldaja: TRE000063

Sinu firma jõulu- või aastavahetuse pidu

Jõulupeod ja aastvahetuse üritused.

Jõulupidude planeerimise aeg on käes. Meie aitame korraldada Sulle sobiva jõulu-või aastavahetuse ürituse. Valik on väga lai, alates 5* hotellist kuni Lõuna-Eesti turismitaluni, spa puhkus kollektiiviga mõnes Eesti spas, romantiline jõulusööming või hoopis matk looduses (vastavalt ilmaoludele).
Võid valida kollektiivile jõulukingiks hoopis reisi jõulutuledes Riiga, kus iga väljak üllatab Sinu uues jõuluturuga, külastada koos peredega Jurmala veeparki, teha peatus Valmiera väikses õlletehases jne.

Küsi pakkumist ja koos leiame lahenduse.

vahuvein

header-logo